Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Gaziantep

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gaziantep zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gaziantep mini-gids

Autoverhuur Gaziantep

Autohuur Gaziantep

Gaziantep ligt in het zuidoosten van Turkije en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.Er zijn slechts ongeveer 50 km ten noorden van de grens van Syrië en Gaziantep ligt in de buurt van de rivier, die Sacirsuyu is een zijrivier van de Eufraat. Dit is een van de oudste steden ter wereld met een continue nederzetting en haar geschiedenis gaat terug tot ca. 4000 f. Kr. Gaziantep is een strategisch belangrijke stad tijdens de periode in de Crusader 1100S.

Yesemek Openluchtmuseum is een outdoor sculptuur museum en een school die is gewijd aan de beeldhouwkunst. Men is van mening dat de school bestond zo ver terug als Ca. 1350 f. Kr. Gaziantep Museum van de Archeologie is een archeologisch museum met oude mozaïeken. Er zijn verschillende markten of in Gaziantep souks, en de twee grootste zijn Zincirli uit 1700, en Kimikli uit de jaren 1800. Gaziantep Zoo is een van de grootste dierentuinen in het land en biedt vogels, verschillende dieren en een aquarium.

Gaziantep O?uzeli International Airport ligt op ca. 20 km buiten het stadscentrum.

Nederlands