Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Samsun

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Samsun zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Samsun mini-gids

Autoverhuur Samsun

Autohuur Samsun – Foto: © Kurt Kulac

Samsun is centraal gelegen aan de noordkust van Turkije , grenzend aan de Zwarte Zee.De stad is de hoofdstad van de provincie Samsun en ligt ongeveer 400 km van de hoofdstad Ankara in het zuidwesten. De haven van Samsun is de belangrijkste haven langs de Zwarte Zee kust en uitgevoerd textiel en tabak. Aantal inwoners in de stad werd geschat op bijna 400.000 in 2008. Het werd opgericht met de naam Amisus in de 6e eeuw voor Christus Kr.

De stad werd bijna volledig verwoest in 1400, dus zelfs als Samsun is een oude stad, zijn er weinig historische gebouwen links. Een van die er nog staan zijn Pazar moskee is het oudste bygninen in de stad en werd gebouwd in de jaren na 1200. Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de site kunt ook een bezoek aan het archeologisch museum te nemen. Een ander museum een bezoek waard is het Atatürk Museum dat is gewijd aan de stichter van de Turkse republiek Mustafa Kemal Ataturk.

Carsamba Airport biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten en is ca.. 23 km buiten de stad.

Nederlands