Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Trabzon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Trabzon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Trabzon mini-gids

Autoverhuur Trabzon
Autohuur Trabzon

Trabzon is een stad gelegen aan de Turkse noordkust in het oostelijke deel van het land.De stad grenst aan de Zwarte Zee en is de hoofdstad van de provincie Trabzon. Van de haven eksportseres de goederen als voedsel en tabak, en in de buurt zijn koper en staal. Trabzon werd al opgericht de 7e eeuw voor Christus Kr. door Griekse kolonisten, en vandaag wonen ongeveer 230 000 inwoners in de stad (2009).

Trabzon heeft veel van middeleeuwse en er zijn vele historische gebouwen uit zowel de middeleeuwse en vroegere tijden. Sumela klooster is een klooster uit 300-nummer dat is opgebouwd rond op een klif in een rotswand. Driehonderd meter boven een dorp in de provincie. Een van de meest bekende attracties in Trabzon de Hagia Sophia, die vroeger een kerk die werd gebouwd in de jaren 1200 en vandaag een museum met fresco’s. In Trabzon Museum kunt u meer leren over de geschiedenis van het gebied en het erfgoed.

Trabzon Airport ligt op ca. 6 km ten oosten van de stad.