Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Punta Del Este

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Punta Del Este zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Punta Del Este mini-gids

Autoverhuur Punta Del Este
Autohuur Punta Del Este

Punta del Este – in de volksmond bekend als Zuid-Amerika St Tropez – is een exclusieve, klein resort met iets minder dan 10.000 inwoners, gelegen in het zuiden vanUruguay. Het centrum is gericht op een schiereiland dat uitsteekt in de Atlantische Oceaan, recht uit de mond van de Rio de la Plata. De afstand naar het westen van de hoofdstad Montevideo is 140 km.

Wanneer de vakantie toeristen uit de hele wereld nemen de stad in de zomer maanden, groeit de bevolking tot ongeveer 150.000. Een van de attracties die zij kunnen ervaren, is Casapueblo – het grote huis complex van kunstenaar Carlos Paez Vilaró. Andere sites zijn 45 meter hoog, centrale toren – en het idyllische eiland Gorriti buiten de stad.

Wat waarschijnlijk nog steeds trekt de meeste toeristen naar Punta del Este, is de prachtige stranden kunt u hier vinden. Ze omringen – bijna – de stad aan alle kanten.De meest populaire gebieden in de kustzone is Montoya Strand, Bikini Beach en Manantiales Beach. Ook La Barra moet worden vermeld, waar het is bijzonder geschikt voor windsurfen en vissen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de drukke Capitán Corbeta Carlos A. Curbelo International Airport, gelegen 19 km ten noordwesten van Punta del Este.