Autoverhuur Uruguay

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Uruguay

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Uruguay zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Uruguay mini-gids

Autoverhuur Uruguay
Autohuur Uruguay

Uruguay is gelegen in het zuiden van Zuid-Amerika en telt 3,5 miljoen inwoners (2009). Het land wordt begrensd door Brazilië in het noorden en Argentinië naar het oosten.Uruguay heeft ook de kust grens met de Atlantische Oceaan.

Uruguay heeft grotendeels heuvelachtige vlakte met graslanden (pampas) en savannes. De hoogste piek in het land is 540 m. Uruguay heeft subtropisch klimaat – een milde en vochtige weer gedurende het hele jaar. Koudste maand is juli, de warmste maand is januari.

De hoofdstad Montevideo ligt ten zuidwesten van het land – aan de noordzijde van de rivier de monding van de Rio de la Plata.Het heeft 1,5 miljoen inwoners, is het land de grootste stad en belangrijkste zeehaven. Het is ook het land economisch, administratief en cultureel centrum.

Andere belangrijke steden in Uruguay is Salto, Ciudad de la Costa, Paysandú en Las Piedras.

Zwemmen stad Punta del Este, ligt 140 km ten oosten van Montevideo, heeft prachtige stranden langs de Atlantische – en een groot toeristisch verkeer. Er zijn uitstekende faciliteiten van het hotel, restaurants, winkels en een gevarieerd uitgaansleven. De plaats is ook bekend als Zuid-Amerika “St. Tropez”.

De belangrijkste luchthaven in Uruguay Carrasco International Airport, ligt 30 km ten noordoosten van de hoofdstad Montevideo.

Ontdek de beste manier om Uruguay te verkennen. Huur een auto via ons, waarbij je ongelimiteerd aantal kilometers en alle noodzakelijke verzekeringen omvat.