Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Albuquerque

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Albuquerque zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Albuquerque mini-gids

Autoverhuur Albuquerque
Autohuur Albuquerque

Albuquerque is gelegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten en is de grootste stad in de staat New Mexico.Het is gelegen aan de rivier de Rio Grande, en heeft 522.000 inwoners (2008). Albuquerque is een van de oudste steden in de Verenigde Staten, werd opgericht in 1706 door de Spanjaarden.

De stad heeft een unieke multiculturele erfgoed en geschiedenis, en in het centrum zijn diverse musea die vertellen over deze. Albuquerque heeft ook goede winkels, een bruisend nachtleven, kunstgalerijen, parken en tuinen.

Een van de meest populaire toeristische attracties is de Albuquerque Biologische Park – dat bestaat uit een botanische tuin, een dierentuin, een aquarium en een vijver met een goede visserij en verhuur van waterfietsen.

Museum of Natural History and Science is ook een populaire attractie voor toeristen, met educatieve exposities van dergelijke dinosaurus-botten. Er is ook een planetarium en een IMAX-bioscoop.

Kabel-Line Sandia Peak, die ligt aan de rand van de stad, is ’s werelds langste – en brengt de bezoekers naar de bergketen Sandia Mountains. Het hoogste punt in het traject is 3255 m.

Albuquerque heeft een aantal jaarlijkse festivals. De meest bekende is de luchtballon festival, dat plaatsvindt in de maand oktober, en is het grootste in zijn soort. Meer dan 700 ballon schrijven tegelijk, en het festival hebben een uitstekende ondersteuning door zowel de lokale bevolking en toeristen.

De luchthaven van, Albuquerque International Sunport, gelegen op 7 km ten zuiden van het centrum.