Autoverhuur USA

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur USA

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in USA zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

USA mini-gids

USA
Autohuur USA

Ben je van plan op autovakantie te gaan in de Verenigde staten? Het is erg populair om een auto te huren zodra je je doelluchthaven bereikt, en vervolgens de auto op dezelfde plek in te leveren bij je terugkeer naar huis. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met het openbaar vervoer en heb je de beste mogelijkheden om geweldige excursies en daguitstappen te maken tijdens je verblijf in de V.S. Het is ook mogelijk om je huurauto op de luchthaven van bestemming op te halen en in te leveren in een andere stad. Sommige autoverhuurbedrijven brengen hiervoor echter een toeslag in rekening.

Auto Hurenbedrijven in de Verenigde Staten zijn regelmatig in trek en het is daarom raadzaam om je auto ruim voor vertrek te boeken. Zakenreizigers, toeristen en gezinnen hebben vaak een huurauto nodig op hun bestemming voor zowel korte als langere periodes. De meest betaalbare auto’s zijn meestal de eersten die gaan.

Een aantal gerenomeerde autoverhuurbedrijven waaronder Avis, Hertz, Budget, Dollar, National en Enterprise hebben vestigingen in de meeste steden in de Verenigde Staten. Je kunt zowel op de luchthaven als in het stadscentrum terecht bij filialen van autoverhuurbedrijven.

Algemene informatie over de V.S.

De Verenigde Staten van Amerika is een Federale Republiek in Noord-Amerika, bestaande uit 50 staten, het District Columbia en de zetel van het bestuur genaamd Washington D.C. en tevens de hoofdstad van het land. De bevolking van de Verenigde Staten telt 319.2 miljoen en het is het op twee na grootste land ter wereld, gemeten per oppervlakte, na Canada en Rusland.

De Verenigde Staten grenst in het noorden aan Canada, in het oosten aan de Atlantische Oceaan, in het zuiden aan de Florida kanaal, Mexico en de Golf van Mexico en in het westen aan de Stille Oceaan.

Alaska is de grootste staat gemeten per oppervlakte en ligt in het noordwestelijke deel van Noord-Amerika. Alaska grenst alleen aan Canada, en het gebied dicht bij de Noordelijke IJszee staat bekend om het arctische klimaat, de verscheidenheid aan vogelsoorten en diverse dieren in het wild. Hawaii is een andere staat, gelegen in de Stille Oceaan, ongeveer 3700 km 2.300 mijl) ten zuidwesten van California.

De hoofdstad Washington D.C. ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten en heeft ongeveer 650.000 inwoners. Hier kun je bekende gebouwen vinden, zoals het Witte Huis, het Capitool met het congres van de V.S. en andere overheidsgebouwen, evenals het Pentagon (het hoofdkantoor van het ministerie van Defensie van de V.S.).

De Verenigde Staten heeft grote verschillen in natuur, klimaat en etniciteit. Het landschap is gevarieerd en bestaat o.a. uit bergen, vlaktes en grote meren en rivieren.

De grootste steden naar bevolking in de Verenigde Staten zijn New York City (8.4 miljoen), Los Angeles (3.8 miljoen), Chicago (2.7 miljoen) en Houston (2.1 miljoen).

De Verenigde Staten is een zeer populaire toeristische bestemming en ontvangt jaarlijks 57 miljoen bezoekers. De meeste toeristen zijn Europeaan. De meest bezochte steden zijn New York City, Washington D.C., Orlando, Chicago, Las Vegas, San Francisco en Los Angeles.

Het is ook populair voor toeristen om enkele van de meest spectaculaire natuurlijke attracties van het land te bezoeken – waaronder Niagara Falls, de Grand Canyon en de Rocky Mountains.

Verkeer

De VS heeft een goed ontwikkeld wegennet met snelwegen en landwegen. De rij-etiquette van het land is aangenaam en de bewegwijzering goed. Interstate snelwegen zijn nationale snelwegen tussen staten en maken deel uit van nationale snelwegen.

Snelheidslimieten worden gegeven in mijl per uur (mph) en zijn ingesteld door de verschillende staten. De meeste snelwegen hebben een snelheidslimiet tussen 65 mph en 75 mph (tussen 104 km/u en 120 km/u).

Verkeerswetten in de Verenigde Staten worden bepaald door elke staat, maar komen ongeveer overeen met de regels in Nederland.

De alcohollimiet in het bloed in de Verenigde Staten is 0.08%, een heel stuk hoger als in Nederland.

Sommige snelwegen vereisen tolgelden, dus het is raadzaam om altijd muntstukken mee te nemen als je eropuit trekt met de auto.

Als je tijdens het rijden aan de kant wordt gezet door een politieauto moet je vooral kalm blijven en je handen duidelijk zichtbaar op het stuur houden.

Houd er ook rekening mee dat er in grote steden vaak veel verkeer is, vooral tijdens de spits.

Rijtips

Veel toeristen huren een auto om de legendarische “Route 66” te rijden – die loopt van Chicago in het noordoosten naar Los Angeles in het zuidwesten. De route loopt door acht staten en is 3.930 kilometer (2.442 mijl) lang. Naar verwachting kan deze reis 10 tot 15 dagen duren. Het is een goed idee om een tweede bestuurder mee te nemen, zodat je onderweg van bestuurder kunt wisselen. Het is ook mogelijk om bepaalde delen van Route 66 te reizen, als je niet de hele vakantie in de auto wilt doorbrengen.

New York

Kies je ervoor om je vakantie door te brengen in de metropool New York City dan zijn er talloze attracties en bezienswaardigheden om te bezoeken. Times Square, het Vrijheidsbeeld, het theaterdistrict Broadway, het Empire State Building en Central Park zijn slechts enkele hoogtepunten van de stad.

De grootste internationale luchthaven van deze stad is de John F. Kennedy luchthaven (JFK), deze bevindt zich 42 kilometer (26 mijl) ten zuidwesten van New York. Een aantal autoverhuurbedrijven hebben loketten op de luchthaven – waaronder Advantage, Budget, Hertz, Alamo, Dollar, National, Thrifty, Avis en Enterprise.

Op extra warme zomerdagen, wil je misschien de grote stad uit en naar de zee gaan om te zwemmen. Met een huurauto kun je een prachtige reis maken naar Coopers Beach op Long Island, dat gelegen is op 149 km (93 mijl) ten oosten van New York.

Coopers Beach is het belangrijkste strand in de stad Southampton, een lang en uitnodigend wit zandstrand. Op het strand zijn parasols en ligstoelen te huur en de accommodatie heeft betaald parkeren.

Een andere tip is om een daguitstap te maken naar de stad Albany, gelegen 244 kilometer (152 mijl) ten zuiden van New York. Albany is de hoofdstad van New York en heeft ongeveer 98.000 inwoners. Een van de meest bekende bezienswaardigheden is het Empire State Plaza die 590 voet hoog is. Het gebouw herbergt een kunstgalerij en een bezoek aan het observatiedek in de bovenste delen van het gebouw wordt ook aanbevolen.

Albany heeft een aantal interessante musea, waaronder het New York State Museum, dat uitgebreide exposities biedt over zowel natuurlijke als culturele geschiedenis.

Chicago

Chicago ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten en heeft 2.7 miljoen inwoners. De stad ligt in de staat Illinois, aan het zuidelijke einde van Lake Michigan. Chicago staat bekend om zijn horizon met hoge wolkenkrabbers en heeft ook het hoogste gebouw van Amerika, de Willis Tower, die 1450 voet boven de grond uitsteekt. Willis Tower stond vroeger bekend als de Sears Tower, maar werd in 2009 hernoemd. Bezoekers kunnen een lift nemen naar de bovenkant van het gebouw, waar zich zowel restaurants als een observatiedek bevindt. Vervolgens biedt Chicago geweldige winkelmogelijkheden, een gevarieerd nachtleven, mooie en moderne parken en een verscheidenheid aan musea. Het Art Institute of Chicago is een van Amerika’s belangrijkste kunstmusea.

De O’Hare Internationale Luchthaven (ORD) bevindt zich op 29 km (19 mijl) ten noordwesten van het stadscentrum. Een aantal bekende autoverhuurbedrijven zoals o.a. Advantage, Alamo, Krant, Thrifty, National, Budget en Dollar zijn hier aanwezig met een kantoor.

Met Chicago als uitgangspunt kun je aangename ritten buiten het stadscentrum maken en meer van de staat zien. Er zijn veel geweldige zwemplekken langs Lake Michigan en een goede tip is om naar Foster Beach te rijden, dat gelegen is op 13 km (8 mijl) ten noorden van Chicago. Foster Beach heeft ruime en betaalbare parkeerplaatsen en biedt gratis wifi voor bezoekers. Er zijn ook strandhuizen en toiletten beschikbaar.

Een andere tip is om je huurauto te nemen en naar Milwaukee te rijden, dat zich 148 km (92 mijl) ten noorden van Chicago bevindt. Milwaukee is de grootste stad in de staat Wisconsin en ligt aan Lake Michigan. De stad heeft een aantal interessante musea, waaronder het enige Harley Davidson-museum ter wereld. Een bezoek aan het Natural History Museum en het Milwaukee Art Museum worden aanbevolen. Bovendien vind je zowel een dierentuin als een prachtige botanische tuin in Milwaukee.

San Francisco

San Francisco is een populaire toeristische bestemming met ongeveer 838.000 inwoners en is gelegen aan de westelijke kust van de Verenigde Staten in de staat California. Het meest bekende herkenningspunt in San Francisco is de Golden Gate Bridge. Verder staat deze stad bekend om ijn gevarieerde architectuur, trams, steile heuvels en de wijk Chinatown. Net buiten San Francisco ligt het Alcatraz Prison eiland, dat nu een museum is.

San Francisco Internationale Luchthaven (SFO) ligt op 22 kilometer (14 mijl) afstand ten zuiden van het stadscentrum en vervoert jaarlijks ongeveer 44 miljoen passagiers. Er is een speciaal autoverhuurcentrum 3.7 km (2.3 mijl) ten noorden van de luchthaventerminal. Een aantal autoverhuurbedrijven hebben hier hun kantoren, waaronder Budget, Alamo, Hertz, National, Enterprise en Thrifty.

Huurauto’s zijn populair in San Francisco en bieden je de beste opties om meer van Californië te verkennen.

In het stadscentrum van San Francisco moet je je ervan bewust zijn dat er veel eenrichtingsverkeer is en dat het moeilijk kan zijn om een beschikbare parkeerplaats te vinden.

Een tip voor een ritje is een dagtocht naar het Monterey Bay-aquarium, (186 km) 116 mijl ten zuiden van San Francisco. Hier kun je verschillende zeedieren zien, zoals o.a. oceaanzonvissen, grote witte haaien, pinguïns en octopussen, en het prachtige aquarium is een grote attractie voor het hele gezin.

Met een huurauto kun je ook een dagtocht maken naar het Yosemite National Park, 284 km ten oosten van San Francisco. Het Nationaal Park staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en ontvangt elk jaar 4 miljoen bezoekers.

Het Yosemite National Park heeft verschillende geweldige uitzichtpunten en het gebied bestaat uit hoge bergen, gigantische sequoia-bomen, watervallen en meren. Er is ook een bezoekerscentrum in het park.