Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aspen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aspen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aspen mini-gids

Autoverhuur Aspen
Autohuur Aspen

Aspen bevindt zich in het graafschap Pitkin County, Colorado, en heeft ongeveer 6000 inwoners. De stad ligt 1800 meter boven de zeespiegel in de Rocky Mountains, en staat bekend als een van Amerika’s meest populaire ski-resorts.Aspen is omgeven door bergen en woestijn gebieden aan drie kanten: Red Mountain in het noorden, Smokkelaar Berg naar het oosten en Aspen Mountain in het zuiden. Er zijn vier plaatsen in het gebied – waar alle skiliften en grote paden. Men kan ook gebruik maken van de site ski en snowboard school, voor degenen die dat willen.

Aspen is een mijnstadje in de jaren 1880, en hier was het ’s werelds grootste klomp zilver gevonden – in het gehele 935 kg.

Toerisme is de belangrijkste middelen van bestaan, en vele beroemdheden vakantie hier. In het centrum zijn er   boetieks met merken als Ralph Lauren, Christian Dior, enz.De stad is ook beroemd voor zijn fijne hotels, goede restaurants en het bruisende nachtleven.

Aspen Art Museum is een van de toeristische attracties van de stad, met tentoonstellingen van moderne hedendaagse kunst. Music Festival Aspen Music Festival gehouden elke zomer – en hebben een uitstekende ondersteuning.

In de zomer kunt u wandelen in de prachtige natuur, of profiteren van activiteiten, zoals paardrijden, raften, vissen of deelnemen in kajak tours.

Aspen / Pitkin County Airport is ca. 5 km ten westen van het centrum.