Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Austin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Austin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Austin mini-gids

Autoverhuur Austin
Autohuur Austin

Austin is gelegen net ten zuiden van het centrale deel van de Verenigde Staten en is de hoofdstad van de staat Texas.De stad maakt deel uit van de provincie, Travis County, en heeft 758.000 inwoners (2009). Metropolitaan gebied heeft meer dan 1 miljoen inwoners.

Austin werd opgericht in 1835 en gelegen aan de Colorado River. De stad heeft een zeer beroemde universiteit –   ca.50.000 studenten. Austin staat bekend om zijn bruisende nachtleven met veel vlekken, en met zijn talloze concertzalen.

Stedelijke landschap wordt gekenmerkt door zowel de lage gebouwen en wolkenkrabbers, en The Austonian het hoogst is, met zijn 208 meter boven de grond. In het centrum zijn winkels en winkelcentra, restaurants, musea en kunstgalerijen. De stad heeft verschillende meren, waaronder het Lady Bird Lake, Lake Austin en Lake Walter E. Long.

Een van de oudste toeristische attracties, Mount Bonnell (ook bekend als Covert Park) – een hoogte van 238 meter, die ligt ten noordwesten van het centrum. Na het beklimmen van de 100 stappen van steen, heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en het meer van Austin. Een observatie-platform is ook op de top.

 

Austin is ook bekend om de jaarlijkse en populaire muziekfestival South By Southwest ‘- met artiesten en platenmaatschappijen mensen.

De stad van de luchthaven Austin-Bergstrom International Airport ligt op 8 kilometer ten zuidoosten van sentum.