Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Baltimore

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Baltimore zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Baltimore mini-gids

Autoverhuur Baltimore
Autohuur Baltimore

Baltimore is een van de belangrijkste havens van Amerika en is gelegen in het noordoosten van het land aan de Atlantische kust. Baltimore is de grootste stad in de staat Maryland – met 640.000 inwoners in het centrum van de stad. Metropolitaan gebied heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners.

Baltimore heeft vele attracties en bezienswaardigheden, en “Inner Harbour” in het centrum is de meest bezochte site in de stad. Hier vindt u de “Place Harbor & The Gallery” – de grootste winkelstraat van centrum met restaurants, nachtleven en entertainment.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Baltimore kathedraal uit de jaren 1800, Fort McHenry – het kasteel uit 1776, Baltimore Museum of Art – waaronder werken van Matisse, Picasso en Van Gogh, Maryland Science Center – een science center met interactieve tentoonstellingen en het Planetarium, de dierentuin, Maryland Zoo en de stad is groot aquarium met dolfijnen shows.

De observatie dek “Top of The World” is ook een van de meest aantrekkelijke bestemmingen. Dit is 27 verdieping van het World Trade Center, en vanaf hier heeft een 360 graden panorama uitzicht op de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport, gelegen 12.6 km ten zuiden van het centrum