Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cedar Rapids

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cedar Rapids zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cedar Rapids mini-gids

Autoverhuur Cedar Rapids
Autohuur Cedar Rapids Luchthaven – Foto: © Iowahwyman

Cedar Rapids is gelegen in het oostelijke deel van de Verenigde Staten, met name in de provincie van Linn County – de staat Iowa.De stad heeft ongeveer 130.000 inwoners (2008), en is een belangrijk spoorwegknooppunt.

Cedar Rapids is opgericht in 1849 en ervaren grote immigratie van de Tsjechen in 1852. De stad is nog steeds gekenmerkt door de Tsjechische cultuur, en het museum “Tsjechische en Slowaakse Nationale Museum & Library is een belangrijke toeristische attractie.

Het is gelegen naast de rivier Cedar River, 32 mijl ten noorden van Iowa City. De rivier is op het kleine eiland Mays Ijsland – waar de stad het majestueuze stadhuis, gerechtsgebouw en de gevangenis is gevestigd.

Andere toeristische attracties in “de stad Cedar Rapids Museum of Art” – opgericht in 1905, en heeft een grote collectie van Grant Wood, die afkomstig was uit de stad.Ook “Afican American Museum of Iowa” is een bezoek waard – waar u kunt over de Afrikaans-Amerikaanse erfgoed en cultuur te leren met een expositie van foto’s en artefacten.

Het is ook goed winkelen in de stad, evenals restaurants en het nachtleven locaties. De stad heeft ook schaatsen zaal “Ice Arena”, parken en groene zones en golfbanen in de omgeving.

Luchthaven van de stad –   De Oost-Iowa luchthaven, gelegen op 10 km ten zuiden van het centrum.