Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Colorado Springs

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Colorado Springs zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Colorado Springs mini-gids

Autoverhuur Colorado Springs
Autohuur Colorado Springs

In de Amerikaanse staat Colorado is de stad van Colorado Springs, welke) heeft 380.000 inwoners (2009.Het is gelegen in de provincie El Paso County aan de voet van Pikes Peak Summit – dat deel uitmaakt van de wereldberoemde bergketen van de Rocky Mountains.

Colorado Springs ligt 1830 meter boven de zeespiegel en heeft een enorm decor – dat is een attractie voor outdoor enthousiastelingen. De meest bezochte toeristische attractie is de ‘Tuin van de Goden “- een groot publiek park aan de rand van de stad. De site heeft unieke rotsformaties van rode zandsteen, en er zijn uitstekende gelegenheden voor bergbeklimmen, wandelen, mountainbiken en paardrijden. Tuin van de Goden meer dan 2 milllioner bezoekers per jaar.

De stad heeft ook een grote kunstgalerie in de wereld – “Colorado Springs Fine Art Center” – met een grote collectie van Amerikaanse, Indiaanse en Latijns-Amerikaanse kunst.

Ca. 12 km ten zuidwesten van het centrum is de “Seven Falls” – een prachtige waterval op 181 meter in 7 verschillende niveaus.

Colorado Spring biedt ook bezoekers winkelen en het nachtleven met pubs, restaurants en casino’s.

Luchthaven van de stad – Colorado Springs Airport – ligt 12 km ten oosten van het centrum.