Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Detroit Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Detroit Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Detroit Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Detroit Luchthaven
Autohuur Detroit Luchthaven

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), ook wel Detroit Metro Airport, gelegen 32 km ten zuidoosten van Detroit. Er is een bus tussen de luchthaven en Detroit.De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National.

In 2008, een totaal van 35.135.828 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Detroit. De staat van de grootste luchthaven van Michigan, en onder de 25 grootste in de wereld. Detroit luchthaven is een hub voor Spirit Airlines en Delta Air Lines, en serveert 15 verschillende luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven heeft drie terminals die met elkaar verbonden met een shuttle bus.

McNamara terminal is degene die heeft de beste selectie van winkels, eet-en drinkgelegenheden, en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen. Andere faciliteiten op de luchthaven is de speelkamer voor de kinderen, baby / familie kamer, draadloos internet en conferentiecentrum. Westin Detroit Metropolitan Airport is gelegen op de luchthaven.