Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Flagstaff

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Flagstaff zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Flagstaff mini-gids

Autoverhuur Flagstaff
Autohuur Flagstaff

Flagstaff is gelegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten, en is een stad in de staat Arizona met 60.200 inwoners (2008).De stad is ook het hoofdkwartier voor de provincie Coconino County. Flagstaff ligt op 2121 meter boven de zeespiegel, en de hoogste piek in het gebied is Humphreys Peak – gelegen 17.7 km ten noorden van de stad – en maatregelen 3.852 m.

Toeristen maken vaak gebruik van Flagstaff als uitvalsbasis wanneer zij de Grand Canyon, een van de grootste toeristische attracties van Amerika te bezoeken. Grand Canyon is 140 km ten noorden van Flagstaff – ca. 2 uur in de runtime, en Grand Canyon National Park is ook vermeld als een UNESCO World Heritage List.

Flagstaff is wereldwijd ook bekend om zijn Lowell Observatory – waar de astronomen de planeet Pluto in 1930 ontdekt. De sterrenwacht is open voor het publiek.

Andere bezienswaardigheden in “museum van de stad van Noord Arizona” – een populair museum voor natuurlijke historie, evenals “Het Arboretum dat Flagstaff” – een botanische tuin met een prachtige verzameling van bomen en struiken.

Flagstaff is de grootste stad langs de Interstate Highway 40 (die loopt langs de California en New Mexico), en is ook onderdeel van de beroemde en historische traject van de “Route 66”.

De stad heeft een kleinere luchthaven – Flagstaff Pulliam Airport – gelegen op 6 km ten zuiden van het centrum.

Grootste luchthaven in Arizona is Phoenix Sky Harbor Internationale Luchthaven, ligt 238 km ten zuiden van Flagstaff, buiten de stad Phoenix.