Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fort Myers Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fort Myers Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fort Myers Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Fort Myers Luchthaven
Autohuur Fort Myers Luchthaven – Foto: © Lee Country Port Authority

Southwest Florida International Airport (RSW) ligt 16 km ten zuidoosten van Fort Myers. Er zijn bussen rijden tussen de luchthaven en Fort Myers, maar de diensten zijn niet erg frequent, zodat de taxi kan een goed alternatief zijn. De auto bedrijven die zijn gevestigd op de luchthaven zijn Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty. Ze bevinden zich op het basisniveau op de parkeerplaats

In 2008 7.603.845 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Van Fort Myers Airport kan vliegen naar 30 verschillende bestemmingen, vooral in de Verenigde Staten. De luchthaven is in renovatie.

Fort Myers Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes, restaurants en winkels. Een aantal van de winkels te verkopen vrijetijdsartikelen en lokale producten.Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, business center en ATM. Er zijn geen hotels op de luchthaven.