Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Grand Forks

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Grand Forks zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Grand Forks mini-gids

Autoverhuur Grand Forks

Autohuur Grand Forks

Grand Forks is een stad in de noordelijke Amerikaanse staat North Dakota, en is aan de samenvloeiing van de Red Lake River en Red River. Grand Forks is ook vlakbij de grens met Canada .De stad heeft 55.700 inwoners, naar schatting voorsteden, de stijgende bevolking van ongeveer 100.000 (2009).

culturele arena’s Grand Forks “is eerst en vooral North Dakota, Museum of Art, een kunst museum met exposities van regionale, nationale en internationale kunst. U kunt ook de moderne Indiase kunst. De Chester Fritz Auditorium is een culturele ontmoetingsplaats die hosts concerten, toneelstukken, Broadway shows, lezingen, etc.

In de buurt Downtown Grand Forks is het oudste gedeelte – met vele historische gebouwen. Het hield de populairste openlucht markten in de zomer.

De stad heeft ook goede winkels, restaurants en nachtleven plaatsen evenals verschillende parken en groene ruimte. In de Grand Forks Park-buurt is een golfbaan, outdoor / indoor ijsbaan, tennisbanen en een zwembad.

Grand Forks International Airport ligt 8 km ten noordwesten van het centrum.

Nederlands