Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Killeen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Killeen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Killeen mini-gids

Autoverhuur Killeen
Autohuur Killeen

Killeen in de Amerikaanse staat Texas, en behoren tot de provincie Bell County. De stad heeft ongeveer 112.000 inwoners (2008), en is geografisch gelegen 96 km ten noorden van Austin, de hoofdstad van de staat.

Killeen werd opgericht in 1882 en is vandaag het best bekend voor de militaire basis Fort Hood – en dat is een van de grootste in de Verenigde Staten – met ongeveer 40.000 soldaten.Als een curiositeit kan worden vermeld dat Elvis Presley was ooit gestationeerd in Fort Hood, en woonde in Killeen voor een kortere periode.

De meeste van de culturele evenementen van de stad vindt plaats op het “Civic Killeen & Conference Center” – die houder van meer dan 2000 bezoekers.

Een familie attractie in Killeen is het waterpark gelegen in de Lion’s Club Park. Er is zo’n glijbanen, een klimmuur en een zwembad.

Anders, de stad golfbaan, tennisbanen, winkelcentrum en diverse parken en groene ruimte.

De stad heeft een kleine luchthaven – Killeen Fort Hood Regional Airport – ligt 14 kilometer ten zuidwesten van het centrum. Vanaf hier zijn er directe vluchten naar Dallas, Houston en Atlanta.