Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lafayette Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lafayette Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lafayette Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Lafayette Luchthaven
Autohuur Lafayette Luchthaven – Foto: © Patriarca12

Lafayette Regional Airport (LIFT) is gelegen op 4 km ten zuidoosten van Lafayette, Verenigde Staten. Er is geen openbaar vervoer ten behoeve van de luchthaven.De autoverhuur bedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Alamo, National, Avis, Budget, Enterprise en Hertz

In 2009 werd 419.734 passagiers bezocht Lafayette Airport. Van Lafayette om een vlucht naar Houston, Dallas / Fort Worth, Memphis en Atlanta. De luchthaven werd geopend in 1940 en werd actief gebruikt voor militaire doeleinden onder de 2 De Tweede Wereldoorlog.

Lafayette Airport heeft een bar / restaurant, maar geen winkelcentrum. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet en een business center. Er zijn geen hotels op de luchthaven.