Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Las Vegas Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Las Vegas Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Las Vegas Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Las Vegas Luchthaven
Autohuur Las Vegas Luchthaven

(Las Vegas) McCarran International Airport (LAS) ligt 8 km ten zuiden van het zakelijke district van Las Vegas. Er is een bus tussen de luchthaven en Las Vegas. De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven zijn Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty en Savmor.

44.074.707 passagiers gestopt bij de lucht park in 2008. Dat maakt het een van de 20 grootste luchthaven ter wereld in termen van het aantal passagiers. Las Vegas luchthaven heeft twee terminals en het is bedoeld dat er een nieuwe Terminal 3 zal worden afgerond in 2012. Alle internationale bestemmingen, zoals Londen,Frankfurt en Parijs, loopt van Terminal 2

De selectie van winkels, eet-en drinkgelegenheden zijn zeer goed in de terminal gebied, terminal 2 heeft een tax-free shop. Las Vegas Airport kan bieden, ATM, postkantoor, draadloos internet, een VIP-lounge, de medische en wellness-centrum, speeltuin, massage en een flymuseum. Er zijn geen hotels op de luchthaven.