Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Memphis

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Memphis zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Memphis mini-gids

Autoverhuur Memphis
Autohuur Memphis

Memphis is de grootste stad in de staat Tennessee, en is gelegen aan de Mississippi rivier in de provincie van Shelby County. De stad heeft 680,000 inwoners (2008), en is een belangrijk commercieel en industrieel centrum en spoorwegknooppunt.

Memphis staat bekend om Graceland, het huis van Elvis Presley. Elvis woonde hier tot zijn dood in 1977. Graceland is een belangrijke toeristische attractie, en heeft 600.000 bezoekers per jaar. Graceland is gebouwd als een museum, een tentoonstelling van persoonlijke items van Elvis, kostuums, voertuigen, enz. Met betrekking tot Graceland zijn hotel “Heartbreak Hotel” als souvenir winkels en restaurants.

Memphis is ook bekend als de geboorteplaats blues, en in het centrum, zijn er amusement kwartaal Beale Street – met restaurants, bars en bluesconcerten.

Anders, de stad botanische tuin, Art Museum, het archeologisch museum en dierentuin en goed winkelen. Een andere populaire toeristische attractie in Memphis is om een boottocht te nemen met de oude stoomboot op de Mississippi rivier.

De stad heeft een eigen vliegveld – Memphis International Airport – ligt 20 km ten zuiden van het centrum.