Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Miami Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Miami Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Miami Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Miami Luchthaven
Autohuur Miami Luchthaven

Miami International Airport (MIA) ligt 14 km ten noordwesten van Miami. Het gaat zowel metro en bus tussen de luchthaven en Miami. Naast een aantal lokale autoverhuurbedrijven zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, Royal Huur een auto en Thrifty te vinden op de luchthaven. Deze zijn gelegen in de buurt van de bagage riemen.

Miami Airport is een zeer belangrijke schakel tussen Noord-en Zuid-Amerika in termen van zowel de directe vluchten en transfers. 34.063.531 passagiers bezocht de luchthaven in 2009. In 2009 was het een van de luchthavens in de Verenigde Staten, die hadden de meeste bestemmingen van de aankomst-en vertrektijden van de internationale.

De selectie van de bars, cafes, restaurants en winkels zijn erg goed in Miami Airport. Andere faciliteiten omvatten een kapel, een kunstgalerie, kapsalon, een bank, draadloos internet, postkantoor en apotheken. Miami International Airport Hotel is gelegen op de luchthaven, een congrescentrum.