Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Milwaukee Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Milwaukee Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Milwaukee Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Milwaukee Luchthaven
Autohuur Milwaukee Luchthaven – Foto: © Shawn Fynn

(Milwaukee) van General Mitchell International (MKE) ligt 8 km ten zuiden van Milwaukee in de Verenigde Staten. Er is een goede busverbinding tussen de luchthaven en Milwaukee.De auto bedrijven die zijn gevestigd op de luchthaven zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty.

7.956.968 passagiers bezocht Milwaukee Airport in 2008. De luchthaven is een hub voor Midwest Airlines, AirTran Airways en Runners Freight Express.  Milwaukee Airport wordt bediend door een totaal van 11 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar ongeveer 40 verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten. De luchthaven is vernoemd naar generaal Billy Mitchell die vaak beschouwd als de US Air Force held, en is zeer belangrijk voor militaire operaties.

Milwaukee Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes en restaurants. Het heeft diverse winkels, waaronder een Harley Davidson winkel en een voor gebruikte boeken. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, een business center, familie / babyrom en een speelplaats voor kinderen. Er zijn geen hotels op de luchthaven, de dichtstbijzijnde is het Clarion Hotel Airport.