Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Palm Springs Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Palm Springs Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Palm Springs Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Palm Springs Luchthaven
Autohuur Palm Springs Luchthaven

Palm Springs International Airport (PSP) ligt op 3 km ten oosten van Palm Springs, USA. Er is een bus tussen de luchthaven en Palm Springs.De autobedrijven die de luchthaven zijn Hertz, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Go, vakantiehuisjes, Hertz, Thrifty en National.

1.465.751 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Palm Springs in 2009. Vanaf de luchthaven, een reis naar 16 verschillende bestemmingen in de VS in de eerste plaats ligt aan de oostkust.Het wordt bediend door negen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Palm Springs Airport was oorspronkelijk gebouwd voor de US Air Force in 1939.

Palm Springs International Airport heeft een paar restaurants en een bar / koffie. Het heeft vier verschillende winkels, waarvan er verscheidene sport-en verkopen fritidsutstur. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, ATM, een outdoor speeltuin en een openlucht wachtruimte waar men het goede weer dat Palm Springs is gezegend met genieten. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar meerdere in de buurt.