Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sacramento

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sacramento zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sacramento mini-gids

Autoverhuur Sacramento
Autohuur Sacramento

Sacramento is de hoofdstad van de staat Californië in de Verenigde Staten. De stad ligt in de Central Valley, en heeft een bevolking van ca.460000 (2007) – maar het is een raming van de gehele grootstedelijk gebied, het aantal oploopt tot ongeveer 1,4 miljoen.

Sacramento werd opgericht in 1848, na het goud was ontdekt in het gebied. Dan is de stad was een lange tijd het centrum van de zogenaamde “gold rush” in Californië.

De meest populaire punt van belang is de oude stad, Old Sacramento, waar de meeste straten zijn geplaveid met kinderkopjes, en de 53 overgebleven historische gebouwen uit de jaren 1860 vormen een uniforme architectonische omgeving. U kunt ook geliefd stoom veerboot op de rivier de Sacramento.

Anders is het een aantal musea en culturele instellingen in Sacramento. De beroemdste – en meest bezochte – is de grote Sacramento Convention Center, zoals geschikt zijn voor de Crocker Art Museum en een theater met 2.500 zitplaatsen.

Sacramento Airport International Airport ligt 16 km ten noordwesten van het centrum.