Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santa Barbara

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santa Barbara zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santa Barbara mini-gids

Autoverhuur Santa Barbara
Autohuur Santa Barbara

Santa Barbara is een populaire toeristische stad met ca. 100.000 inwoners in de staat Californië in de Verenigde Staten. Gelegen aan de kust in een gebied met een mediterraan klimaat – die daarom bekend staat als de Amerikaanse Rivièra. “

Santa Barbara heeft een aantal interessante musea te presenteren – met inbegrip van Santa Barbara Museum of Natural History Museum en de Art Santa Barbara Museum of Art. Van de andere bezienswaardigheden van de prachtige botanische tuinen en Zoo Santa Barbara Zoo wordt genoemd.

Anders is het vooral het klimaat en de vele recreatiemogelijkheden in en rond de stad die toeristen trekt, vooral die van de stranden, waar de East Beach is het meest populair zijn. Ook activiteiten zoals surfen, deltavliegen, golfen en kajakken, zijn er goede mogelijkheden hier.

 

Voor grotere evenementen, Santa Barbara International Film Festival is het meest bekend. Het wordt jaarlijks gehouden in januari / februari.

Luchthaven Santa Barbara Airport ligt op 11 km ten westen van het centrum van Santa Barbara.