Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tallahassee

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tallahassee zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tallahassee mini-gids

Autoverhuur Tallahassee
Autohuur Tallahassee

Tallahassee is de hoofdstad van de staat Florida. Het is gelegen in de noordwestelijke hoek staat, tussen Pensacola (westkust) en Jacksonville (aan de oostkust). De naam is een Indiaas en kan vertaald worden als “oude stad”, hoewel het niet tot 1824 werd opgericht. Met zijn 171.922 inwoners (2008) is een grote stad Tallahassee door Amerikaanse normen, hoewel in het grootstedelijk gebied woont bijna 360.000 mensen.

 

Een van de attracties in Tallahassee is “The Old Capitol” – de oude senaat gebouw, dat in 1978 werd vervangen door “The New Capitol,” en is nu een museum.

Anders, het Natuurpark Wakulla Springs een populaire bestemming. Hier waren enkele van de eerste Tarzan-films (met Johnny Weissmuller in de titelrol) geregistreerd. De Pebble Hill Plantation behorende attracties van de stad. Het was oorspronkelijk een typisch Zuid-katoenplantage – dat nu dienst doet als museum.

Er zijn twee regionale luchthavens in Talla Hasse, die steden heeft verbindingen met andere in de zuidelijke Verenigde Staten : Talla Hasse Tallahassee Regional Airport en commerciële luchthaven.