Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Caracas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Caracas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Caracas mini-gids

Autoverhuur Caracas

Autohuur Caracas

Caracas is de hoofdstad van Venezuela – en is een dichtbevolkte stad met 1,7 miljoen inwoners (3,6 miljoen, de buitenwijken zijn inbegrepen).Caracas is gelegen ten noorden van het land, 1000 meter boven de zeespiegel – en ca. 12 km ten zuiden van de Caribische Zee, waar vinden we de hoofdstad zeehaven, Laat Guaira.

Het was de Spanjaarden, die Caracas opgericht in 1567, maar door een grote aardbeving in 1812, het grootste deel van de gebouwen uit de vroegste geschiedenis van de stad verwoest. Caracas Kathedraal, gebouwd in 1594, heeft echter – en het is nu de hoofdstad zijn de belangrijkste trekpleister. Veel van de herbouwde stad vertegenwoordigt een anders neoklassieke stijl.

Andere populaire attracties aan de nationale mausoleum Pantheon genoemd. Het is geïnspireerd door de overeenkomstige structuren in Rome en Parijs – en in 1874 werd gebouwd op de ruïnes van een oude kerk, die werd verwoest in 1812 aardbeving.Ook de gereconstrueerde ouderlijk huis van de nationale held Simón Bolívar (1783-1830) behoort tot de meest populaire bestemmingen.

De internationale luchthaven, is Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar ligt in het kustplaatsje Maiquetía, CA. 30 km ten noordwesten van Caracas.

Nederlands