Autoverhuur Venezuela

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Venezuela

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Venezuela zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Venezuela mini-gids

Autoverhuur Venezuela
Autohuur Venezuela

Republiek van Venezuela ligt in het noordelijke deel van Zuid-Amerika, en heeft 26,8 miljoen inwoners (2009). Het land heeft kustlijn aan de Caribische Zee in het Noord-Atlantische Oceaan naar het oosten, de Golf van Venezuela en het meer van Maracaibo.

Venezuela grenst Guyana aan de landen elders in het oosten, Brazilië in het zuiden en Colombië in het westen.

Het land heeft een veelzijdig landschap – met de Andes in het noordwesten en langs de Caribische kust in het noorden. Het hoogste punt is Pico Bolivar, dat is 5007 m.Anders, het land bestaat voornamelijk uit hooglanden en lavsletter.   Highlands in het zuidoostelijk deel van Venezuela heeft de grootste toeristische attractie: de waterval Salto Angel – ’s werelds hoogste (978 meter).

Venezuela heeft grotendeels een tropisch klimaat met hete en vochtige weer een groot deel van het jaar.

De hoofdstad van Caracas is gelegen ten noorden van het land – ca. 10 km van de Caribische Zee. Caracas heeft 3,1 miljoen inwoners (2008), en administratieve, Venezuela’s economische en culturele centrum.

De stad heeft vele musea en theaters, en goed winkelen.

Andere belangrijke steden in Venezuela Maracaibo, Barquisimeto, Valencia en Maracay.Het land is de belangrijkste havens Maracaibo en Cabimas.

Het eiland Margarita ligt in de Caribische Zee, in het noordoosten van Caracas, en is de meest populaire toeristische bestemming – met witte zandstranden langs de kust. Er zijn ook prachtige kastelen, kerken, prachtige natuur en een bruisend nachtleven met discotheken en casino’s.

De belangrijkste luchthaven van de Venezolaanse Simón Bolívar is International Airport, gelegen 20 km buiten het centrum van de hoofdstad Caracas.

Probeer onze zoekmachine en ontvang verrassend lage prijzen vermeld op de huurauto in Venezuela. In tegenstelling tot vele andere aanbieders zullen bij ons onbeperkt aantal kilometers inbegrepen.

Autoverhuur bestemmingen