Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Maracaibo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Maracaibo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Maracaibo mini-gids

Autoverhuur Maracaibo
Autohuur Maracaibo

Maracaibo is een belangrijke havenstad met ongeveer. 2 miljoen inwoners, gelegen aan de rand van het meer van Maracaibo in het noordwesten van Venezuela.

Lake Maracaibo, die niet een meer, maar een brede baai, dat is naar het Caribisch gebied is aangesloten via de 54 km lange Tablazo Strait. Grote olie-afzettingen rond het meer heeft een belangrijke invloed op de Venezolaanse economie, maar heeft ook geleid tot een relatief groot probleem van vervuiling, die de autoriteiten in de afgelopen jaren intensief heeft gewerkt om zich te ontdoen van.

Een van de belangrijkste attracties van de stad is het 8.7 km lange brug over het meer van Maracaibo. Het draagt lange, officiële naam Puente General Rafael Urdenata, en is zowel een van de meest indrukwekkende gebouwen van Venezuela en ’s werelds grootste betongbro.

Anders, de mooie 1700-eeuwse kerk van Nuestra Señora de Basilica de Chiquinquire – in de volksmond “La Chinita” – een zeer populaire toeristische bestemming in Maracaibo. Een grote trekpleister van een geheel andere aard is de lokale vorm van muziek Zulian Gaita, die overal wordt gespeeld in de stad. Het is een mix van Afrikaanse en Venezolaanse volksmuziek.

De luchthaven is Aeropuerto Internacional La Chinita gelegen op 15 km ten zuidwesten van Maracaibo.