Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fujairah

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fujairah zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fujairah mini-gids

Autoverhuur Fujairah
Autohuur Fujairah

Fujairah is een stad in het emiraat van dezelfde naam en is een van de zeven emiraten in de Verenigde Arabische Emiraten. .Fujairah is de enige Emiraten geconfronteerd Omargulfen in plaats van de Perzische Golf. Het is dit deel van de Verenigde Arabische Emiraten, die het aandeel van de land Omar, die ligt in het oosten, in twee. Aantal inwoners in de stad werd in 2007 geschat op ca. 50 000, terwijl het aantal in het emiraat werden circa 130 000

Fujairah biedt zowel oude als nieuwe. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis, kan men de oude gebouwen, zoals Fort Bithna die werd gebouwd in 1735. Fujairah Fort werd gebouwd in 1670 en wordt beschouwd als het oudste fort in de Verenigde Arabische Emiraten. Het kasteel Al Hayle is een bekende trekpleister, en werd gebouwd rond 1750. Anders, Fujairah biedt verschillende musea, monumenten, winkels en tentoonstellingen.

Fujairah International Airport ligt op 10 km buiten het stadscentrum. In 2007, het werd ingeschreven, meer dan 37 000 passagiers.