Autoverhuur Verenigde Arabische Emiraten

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Verenigde Arabische Emiraten

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Verenigde Arabische Emiraten mini-gids

Autoverhuur Verenigde Arabische Emiraten
Autohuur Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten is een federale republiek in het Midden-Oosten, en bestaat uit zeven lidstaten (de zogenaamde Emiraten). Het land grenst aan het Sultanaat van Oman en Saoedi-Arabië – en de kustlijn van zowel de Golf van Oman en de Perzische Golf.Verenigde Arabische Emiraten heeft bijna 5 miljoen inwoners.

Binnenland bestaat uit gewoon groenvoorzieningen met woestijn, zandduinen en bergen. Het klimaat is droog en heet het grootste deel van het jaar met een hoge luchtvochtigheid Längst kust.

Verenigde Arabische Emiraten is een van de rijkste landen van de wereld, waar de belangrijkste bron van inkomsten komt uit de olie-, handel en financiën – evenals toerisme. Het land is een diverse en multiculturele samenleving waarin de islam en de Arabische cultuur overheerst, zowel in architectuur, muziek, kleding, voedsel en leefstijl. Toeristen er ook voor kiezen deze exotische bestemming vanwege de uitstekende mogelijkheden om te winkelen en de prachtige zandstranden langs de kust.

De hoofdstad van Abu Dhabi (860.000 inwoners) is het land de tweede grootste stad en het centrum voor de olie-industrie.Grootste stad, Dubai (2,1 miljoen inwoners), gelegen in de Perzische Golf, de luxe toerisme als een belangrijke voedselbron.Andere belangrijke steden in het land is Al Ain, Sharjak, Ras al-Khaimah en Ajman.

Het land is de belangrijkste luchthaven Dubai International Airport, en het is gelegen op 4 km ten zuidoosten van het centrum van Dubai.

Het gebouw is nu een nieuwe grote luchthaven bij de kuststad van Jebel Ali, 35 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Dubai –

Al Maktoum International Airport. Dit is gepland voor voltooiing in 2017.

Probeer onze gebruiksvriendelijke zoekmachine en ontvang verrassend lage prijzen genoteerd op de auto in de Verenigde Arabische Emiraten.