Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Sharjah

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sharjah zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sharjah mini-gids

Sharjah

Autohuur Sharjah

Sharjah is een stad en hoofdstad van het emiraat van de dezelfde naam in de Verenigde Arabische Emiraten .Dit is de derde grootste stad en wordt ook beschouwd als cultureel centrum van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad ligt net ten noorden van Dubai ligt op het Arabische schiereiland, met uitzicht op de Perzische Golf.Sharjah heeft samen met de in Dubai gegroeid en de exploitatie van haar woon-wijk. De bevolking in de stad van ongeveer 600.000 (2008).

In Sharjah, kunt u genieten van zowel het strand en de grote stad leven. In de prachtige, witte strand is de gelegenheid om te ontspannen of de uitoefening van activiteiten zoals snorkelen en duiken. Om een goed overzicht van de stad is het raadzaam om een ritje in de grote reuzenrad, Eye of the Emirates. Ze fungeren graag naar de Arabische wereld beroemde markt zie wel de soek. De grootste in Sharjah genaamd Blue Souq en verkopen alles, van sieraden tot tapijten.

Om te reizen naar Sharjah, kan men er vluchten naar Sharjah International Airport ligt op 10 km buiten de stad.

Nederlands