Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Minsk

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Minsk zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Minsk mini-gids

Autoverhuur Minsk
Autohuur Minsk

Minsk is de hoofdstad van Wit-Rusland en heeft een centrale ligging in het noordwestelijke deel van het land.De rivieren en Svislach Niamiha door de stad loopt is het culturele centrum. Minsk is de grootste stad in Wit-Rusland en de bevolking werd meer dan 1,7 miljoen euro in 2008. De hoofdstad werd voor het eerst genoemd in bronnen uit 1067 en was een belangrijk handelscentrum in de middeleeuwen.

Onder 2 De Tweede Wereldoorlog grote delen van de Minsk vernietigd. Toch was niet alles verloren historische gebouwen, waaronder diverse kerken Kathedraal van de Heilige Geesten en de kathedraal van Sint-Maria uit 1700. Om te leren over de geschiedenis, er zijn veel goede musea te bezoeken. Oude Wit-Russische Museum bespreekt het land oude geschiedenis, terwijl de Wit-Russische Grote Patriottische Oorlog Museum is gewijd aan haar rol in de 2 De Tweede Wereldoorlog. Minsk is een groene stad met veel groene gebieden die een van de meest bekende is Gorkyparken.

Minsk International Airport biedt vluchten aan naar vele delen van Europa en is gelegen ca. 40 km buiten de stad.