Autoverhuur Wit-Rusland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wit-Rusland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wit-Rusland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wit-Rusland mini-gids

Autoverhuur Wit-Rusland
Autohuur Wit-Rusland

Wit-Rusland is een Oost-Europese staat die de gemeenschappelijke grenzen heeft met RuslandOekraïnePolenLitouwen en Letland. Het land heeft een oppervlakte van 207.600 km2 en een bevolking van iets minder dan 10 miljoen (2008).

Wit-Rusland ‘kapitaal – Minsk – hebben ongeveer. 1,8 miljoen, en is ook het land de grootste stad.Andere grote steden – allemaal met tussen de 300.000 en 500.000 inwoners: Homel, Mahiljou, Vitsebsk, Hrodna en Brest-Litovsk.

Wit-Rusland ’turbulente geschiedenis is geweest, en in de periode 1917-1991 werd het land een deel van de communistische Sovjet-Unie. Vanwege de nauwe historische band met naburige Rusland – met name in de Sovjet-periode – is de dominante Russische taal, maar ook de daarmee samenhangende Wit-Russische taal een officiële status.

Het landschap van Wit-Rusland is relatief vlak (hoogste punt: 345 m), gekenmerkt door brede moerassen, bossen, rivieren en meren – en als het gaat om de klimatologische omstandigheden, is het een vochtig continentaal klimaat overheerst. Het land is de belangrijkste natuurlijke attractie is Bialowiza bos – lavlandsurskog enige overlevende in Europa, die is op de UNESCO World Heritage List. Een deel daarvan is in Polen.

Het land heeft een aantal interessante kastelen en paleizen – en tussen deze twee UNESCO World Heritage lijst: de Mir Castle, begonnen in 1400 en meer dan 100 jaar later voltooid – en Njasvizj Castle, gebouwd ca. 1600. Deze kastelen zijn in hetzelfde gebied (de afstand tussen hen is ca. 30 km) – een beetje ten zuidwesten van de hoofdstad Minsk.

Wit-Rusland hovedflypass de Minsk International Airport, gelegen 42 km ten oosten van Minsk.

Autoverhuur bestemmingen