Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Harare

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Harare zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Harare mini-gids

Autoverhuur Harare
Autohuur Harare – Foto: © Greenmnm69

Harare, voorheen bekend als Salisbury, de hoofdstad van de zuidelijke Afrikaanse land Zimbabwe. De stad heeft ca. 1,5 miljoen inwoners, en is ook het land de grootste stad.

Harare werd gesticht als een fort in 1890 door de Britse kolonisten onder leiding van Cecil Rhodes. Het staat bekend om haar vele parken – waar de grote Nationale Plantentuin is het meest populair zijn. Buiten de stad is ook het mooie en prachtige nationale park De Mukuvisi Wouden.

Anders, de National Gallery – met zowel permanente en tijdelijke tentoonstellingen – uitgeroepen tot een van de bezienswaardigheden. Hetzelfde geldt voor de Queen Victoria Museum. Het Nationaal Archief – met veel interessante documentatie van de geschiedenis van Zimbabwe – is een populaire toeristische attracties.

Harare heeft een aantal grote winkelcentra, waar de grootste en meest unieke is het Eastgate Center, dat is volkomen terecht in de stad. Het heeft een airconditioning systeem dat is volledig biologisch en ‘natuurlijke’ – waarschijnlijk de eerste van zijn soort in de wereld. Een andere populaire winkelcentrum is Westgate Mall.

Harare International Airport – een van Afrika’s langste banen is – ligt 12 km ten zuiden van de stad.