Autoverhuur Zimbabwe

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Zimbabwe

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zimbabwe zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zimbabwe mini-gids

Autoverhuur Zimbabwe

Autohuur Zimbabwe

Zimbabwe (voorheen Rhodesië) ligt ver naar het zuiden op het Afrikaanse continent, en heeft een gemeenschappelijke grens met Botswana, Zuid-Afrika , Mozambique en Zambia.Het land kent een bevolking van 11,4 miljoen (2009) – en de officiële taal is Engels, maar wordt ook gesproken van diverse regionale talen.

Een van de grootste en meest beroemde waterval van de wereld, Victoria Falls, gelegen in de Zambezi Rivier – die stroomt langs de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Het is de meest bezochte toeristische attractie – en is ook op de UNESCO World Heritage List. De “Great Zimbabwe” is onderdeel van het werelderfgoed. Het is het grootste en oudste stad van ruïnes ten zuiden van de Sahara, en was waarschijnlijk het centrum van de oude Munhumutapa Rijk tussen 400 en 1400 ADKr.

Zimbabwe heeft een tropisch klimaat met een regenseizoen, dat duurt van november tot maart. Grote delen van het land, maar bestaat uit een hoogland, gelegen ca. 1000 m, waar de klimatologische omstandigheden zijn meer gematigd.

De hoofdstad Harare , die is vrij ver ten noorden van het land is de grootste stad van Zimbabwe (1,4 miljoen inwoners).

Andere belangrijke steden zijn Bulawayo (676000. Inw), Chungwiza (321.000 inwoners) en Mutare (190.000 inwoners).

De belangrijkste luchthaven van Zimbabwe is Harare International Airport, gelegen 12 km ten zuiden van de hoofdstad.

Autohurengids.nl biedt huurauto in de hoofdstad Harare, Zimbabwe.

Populaire bestemmingen

Nederlands