Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hermanus

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hermanus zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hermanus mini-gids

Autoverhuur Hermanus
Autohuur Hermanus

Hermanus is een pittoresk dorpje met ongeveer 50.000 inwoners – gelegen aan de zuidwest kust van Zuid-Afrika in de West-Kaap provincie. Hermanus heeft een kustlijn van het Great Bay Walker Bay, die aan de Atlantische Oceaan is aangesloten op het westen en de Indische Oceaan in het zuiden.

De stad is vooral bekend voor het feit dat een van de beste land-based hvalsafarier. De enorme walvissen (Southern Right Whale) komt in Walker Bay in de periode van juni tot augustus, en van de hoge kliffen langs de kust van de Golf heeft een spectaculair uitzicht van de walvissen.

Hermanus heeft tevens een populaire jaarlijkse festival walvis aan het einde van september, en een apart museum dat gaat over walvissen en walvisvaart.

nationale geomagnetische Zuid-Afrika onderzoeksfaciliteiten “Hermanus magnetisch observatorium” is nog een andere bezienswaardigheid in de stad. Het observatorium controleert het aardmagnetisch veld, en het publiek kan krijgen rondleidingen op afspraak.

Anders, Hermanus moderne gemakken van de stad met exclusieve winkels en warenhuizen, restaurants en hotels, twee havens. De stad van de grootste zandstrand “Grotto Beach is het meest populair bij toeristen, maar je vindt er ook hun eigen ongerepte zandstrand.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Cape Town International Airport, ligt 120 km ten noordwesten van Hermanus.