Autoverhuur Zuid-Afrika

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Zuid-Afrika

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zuid-Afrika zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zuid-Afrika mini-gids

Zuid-Afrika

Autohuur Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is gelegen op de zuidelijke punt van Afrika, en heeft 49,3 miljoen inwoners (2009). Het land heeft kustlijn langs de Indische Oceaan naar het oosten en de Atlantische Oceaan naar het westen. Zuid-Afrika in de omringende landen Namibië , Botswana, Zimbabwe , Mozambique, Swaziland en Lesotho.

Zuid-Afrika heeft 11 officiële talen en staat bekend om zijn complexe bevolking. Het land is ook rijk aan cultuur en geschiedenis.

Het grootste deel van Zuid-Afrika bestaat uit vlakten, die 900 – 1200 m. zijn Naast dit zijn er savannen, steppen, halfwoestijn en woestijn en subtropische regenwoud. Het landschap bestaat ook uit bergketens, en de hoogste piek – Njesuthi, is 3408 m.

Zuid-Afrika heeft een subtropisch klimaat, waar de oostkust is milder en natter dan de westkust.

Het land staat bekend om haar rijke mariene leven met leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns en buffels. Veel toeristen een bezoek aan het Kruger National Park, gelegen in het noordoosten – waar u kunt genieten van de beste van de Afrikaanse flora en fauna.

De formele hoofdstad van Zuid-Afrika, Pretoria (1,9 miljoen inwoners), maar sommige functies zijn ook het kapitaal toegevoegd aan Cape Town (3 miljoen inwoners) en Bloemfontein (300.000 inwoners).Andere belangrijke steden in het land zijn Johannesburg (5 miljoen inwoners), Durban (1,3 miljoen inwoners) en Port Elizabeth (1 miljoen inwoners).Hier kan worden vermeld dat met name langs de kust van Durban zijn een aantal stranden die lijken aantrekkelijk voor veel toeristen.

Zuid-Afrika heeft 10 internationale luchthavens. De grootste is Cape Town International Airport en de OR Tambo International Airport in Johannesburg .

Autohurengids.nl biedt huurauto op Cape Town International Airport en Tamo International Airport, evenals de grote steden en toeristische bestemmingen. Al onze prijzen zijn inclusief alle belastingen en luchthaven onbeperkt aantal kilometers.

Nederlands