Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ängelholm

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ängelholm zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ängelholm mini-gids

Autoverhuur Ängelholm
Autohuur Ängelholm – Foto: © Abelson

Ängelholm is gelegen aan de westkust van Zuid-Zweden, en de eigendom van de provincie Skåne.De stad heeft 39.000 inwoners (2009), en is vooral bekend om zijn productie van ambachten, aardewerk en leer. Ronne rivier loopt door de stad, het hoogste punt van Halland is Hålshult Village – waarvan 206 m. maatregelen

Ängelholm heeft mooie lange stranden en in de zomer de stad veel toeristen ontvangt.

Een van de belangrijkste attracties zijn Hembygdsparken – met diverse musea en aangenaam wandelen. Er is zo’n School Museum, Technisch Museum, Lunterstugan uit 1763 en een lederen museum. Daarnaast kunt u de “kinderboerderij” met konijnen, kippen, paarden en geiten.

Andere bezienswaardigheden in Ängelholm’s Railroad Museum en Luchtvaart Museum. Anders zijn er autovrije straten in het centrum, met winkels en cafes / restaurants en kunstgalerijen. Het is ook goed vissen op de stad en mogelijkheden om te kanoën. Een beetje buiten het centrum zijn diverse golfbanen.

Dichtstbijzijnde vliegveld Ängelholm – Helsingborg Airport, gelegen 7 km ten noorden van het centrum. Vanaf hier zijn er dagelijks vluchten naar Stockholm.