Autoverhuur Zweden

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Zweden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zweden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zweden mini-gids

Zweden

Autohuur Zweden

Zweden is in Noord-Europa – in het oostelijk deel van het Scandinavische schiereiland – en heeft 9 miljoen inwoners (2009). Het land wordt begrensd door Noorwegen in het westen, Finland in het noordoosten en Denemarken, in het zuidwesten – via Öresund Link.

Zweden heeft kustlijn langs de Botnische Golf, Botnische Zee, de Oostzee, het Kattegat en de Sont. Verschillende eilanden voor de kust behoren tot Zweden – met inbegrip Gotland en Öland, die de twee grootste.

Zweden landschap bestaat uit bergen in het noorden, terwijl de rest van het land is grotendeels vlak landschap – met heuvels en meren.Langs de grens met Noorwegen in het westen, maar de Scandinavische bergen (de kiel). De hoogste top is de Kebnekaise – die 2.111 m. maatregelen

De hoofdstad Stockholm is gelegen aan de oostkust, en heeft 819.000 inwoners (2009).Stockholm is het land politiek en economisch centrum, is gebouwd op 14 eilanden die samen gebonden zijn door 53 bruggen.

Stockholm heeft veel toeristische attracties en bezienswaardigheden, waaronderOld Town “Gamla Stan” met de Stockholm Palace en Riddarholmen. Anders, de stad heeft musea, galeries, opera, theater, goede winkels en een bruisend nachtleven.

Andere belangrijke steden in Zweden: Gotenburg , Malmö , Uppsala , Linköping , Västerås en Örebro .

Het land is de belangrijkste luchthaven van de internationale Stockholm – Arlanda Airport , ligt 40 km ten noorden van de hoofdstad.

Autohuur in Zweden heeft nooit goedkoper dan nu. De prijzen die in de query wordt opgehaald uit verschillende bedrijven en geeft onze klanten een gegarandeerde lage prijs huren van een auto.

Nederlands