Autoverhuur Zweden

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zweden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zweden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zweden mini-gids

Zweden
Autohuur Zweden

Zweden is in Noord-Europa – in het oostelijk deel van het Scandinavische schiereiland – en heeft 9 miljoen inwoners (2009). Het land wordt begrensd door Noorwegen in het westen, Finland in het noordoosten en Denemarken, in het zuidwesten – via Öresund Link.

Zweden heeft kustlijn langs de Botnische Golf, Botnische Zee, de Oostzee, het Kattegat en de Sont. Verschillende eilanden voor de kust behoren tot Zweden – met inbegrip Gotland en Öland, die de twee grootste.

Zweden landschap bestaat uit bergen in het noorden, terwijl de rest van het land is grotendeels vlak landschap – met heuvels en meren.Langs de grens met Noorwegen in het westen, maar de Scandinavische bergen (de kiel). De hoogste top is de Kebnekaise – die 2.111 m. maatregelen

De hoofdstad Stockholm is gelegen aan de oostkust, en heeft 819.000 inwoners (2009).Stockholm is het land politiek en economisch centrum, is gebouwd op 14 eilanden die samen gebonden zijn door 53 bruggen.

Stockholm heeft veel toeristische attracties en bezienswaardigheden, waaronderOld Town “Gamla Stan” met de Stockholm Palace en Riddarholmen. Anders, de stad heeft musea, galeries, opera, theater, goede winkels en een bruisend nachtleven.

Andere belangrijke steden in Zweden: GotenburgMalmöUppsalaLinköpingVästerås en Örebro.

Het land is de belangrijkste luchthaven van de internationale Stockholm – Arlanda Airport, ligt 40 km ten noorden van de hoofdstad.

Autohuur in Zweden heeft nooit goedkoper dan nu. De prijzen die in de query wordt opgehaald uit verschillende bedrijven en geeft onze klanten een gegarandeerde lage prijs huren van een auto.