Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Åre

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Åre zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Åre mini-gids

Autoverhuur Åre
Autohuur Åre

Åre is een dorp met ca. 1.200 inwoners in Jämtland, Zweden – en werd in 1700 – en 1800 staat bekend als kuuroord.Reeds in de 1100S pelgrims stroomden naar oude kerk zijn.

Toerisme is dus een oude en zeer traditionele levensonderhoud in Åre, die vandaag de dag vooral bekend is als een van de meest populaire ski-resorts van Zweden.Reeds in 1910 had een rotspad, die nog steeds in werking is en die zijn oorsprong heeft in zijn vierkant (398 meter) – en eindigt op Fjällgården (556 m). In 1940 werd ook de eerste ski-lift van Zweden hier gebouwd.

Andere bezienswaardigheden in te laten met de eerder genoemde Are Church genoemd. Het oudste deel dateert uit de 1100S, en in 1700 werd de kerk uitgebreid zeer krachtig. Anders Tännforsen (een van de grootste waterval van Zweden, met een daling van 38 m) en dezelfde stad Njaarke populaire bestemmingen in het gebied rond Åre.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Åre-Östersund Airport, gelegen in Frösön – ca. 94 km ten oosten van Åre.