Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Arvika

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Arvika zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Arvika mini-gids

Autoverhuur Arvika
Autohuur Arvika

Arvika is een klein stadje in West-Zweden met 14.200 inwoners (2007), en behoort tot Värmland.Het is gelegen aan Lake Glafsfjorden, die verbinding met de gewoonten (het grootste meer van Zweden) via Byälven heeft.

Arvika is bekend om zijn rijke culturele leven, en heeft diverse galeries en musea. Rack City Museum is de meest bekende – een kunst die werkt blijkt wel uit de leden van de zogenaamde “Rack City Kolonie” (een groep van Zweedse artiesten die in Arvika verzamelde na de laatste eeuw). Het museum heeft een tentoonstelling van beroemde werken en mooie beelden, en de site heeft ook een cafe en een museumwinkel.

Een andere toeristische attractie in Arvika is Fordonsmuseet – Met een tentoonstelling van antieke auto’s, motorfietsen en paardentrailers. Arvika heeft ook een mooi stadspark in 1913 met fugledam, bloemperken en sculpturen.

Een beetje buiten de stad is zowel een natuurgebied en diverse stranden.

Arvika heeft verschillende jaarlijkse muziekfestivals – waar Arvika festival is het meest populair zijn. Dat is elke zomer gehouden, en trekt veel toeristen naar de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Karlstad Airport, gelegen 62 km ten zuidoosten van Arvika.