Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fagersta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fagersta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fagersta mini-gids

Autoverhuur Fagersta
Autohuur Fagersta

Fagersta is Västermanlands County in Midden-Zweden en heeft ongeveer 11.000 inwoners (2008).De stad heeft sinds de jaren 1600 een belangrijk centrum voor de ijzer-en staalindustrie is.

Fagersta heeft weelderige landschap en de uitstekende mogelijkheden voor recreatie en outdoor activiteiten. Het bevat een verscheidenheid aan winkels en restaurants, kunstgalerijen, evenals zowel binnen-en buitenzwembad.

Grootste toeristische attractie in Fagersta Engel is het gebruik – strijkijzer molen uit 1600 – 1800, die wordt beschouwd als ’s werelds toonaangevende industriële geheugen, en is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.Hier kunt u zien overlevende gebouwen, hutten, werkplaats en kantoren, en leren over hoe op het moment gewerkt en gewoond.

De Engel Oljefabrik uit 1875 is een van de bezienswaardigheden in de stad. Dit is nu een museum, en is aangeduid als “’s werelds oudste overlevende olieraffinaderij.Het museum is gevestigd in Barron, genaamd de volksmond “Oljeön.

Een andere bezienswaardigheid in de omgeving is Västerfors Hembygdsgård door Ström Holms Kanal, die ook Västerfor kerk uit 1827 is gevestigd.

De dichtsbijzijnde luchthavens zijn Västerås Airport (74 km), Borlänge Airport (76 km) en Örebro Airport (146 km van Fagersta).