Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Halmstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Halmstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Halmstad mini-gids

Autoverhuur Halmstad
Autohuur Halmstad – Foto: © Henrik Reinholdson

Halmstad is gelegen aan de Zweedse westkust – in Halland, Zweden – en heeft 60.200 inwoners (2008).River Nissan, die haar uitlaat in het Kattegat is, stroomt door de stad. Halmstad is een havenstad met een grote toerisme tijdens de zomer.

Halmstad is misschien het best bekend om zijn talrijke beeldhouwwerken en haar lange en mooie stranden, maar de stad heeft ook veel mooie oude vakwerkhuizen, gezellige straatjes en pleinen – met vlekken en winkels.

Enkele populaire toeristische attracties liggen Länsmuseet in Halmstad – met inbegrip van kunsttentoonstelling en de archeologische schatten, Halmstad Kasteel uit de jaren 1600 – medskulpturen “Råmärke” out (1995), de St. Nicolaaskerk – oorspronkelijk uit de jaren 1300, De sculptuur “Man Head” van Pablo Picasso en het natuurpark met uitzicht op de toren op Galgeberget.

Anders, Halmstad diverse golfbanen en het waterpark en pretpark voor het hele gezin. De stad huisvest een aantal jaarlijkse festivals en evenementen.

Luchthaven Halmstad City Airport ligt op slechts 3 mijl van het centrum en heeft dagelijkse vluchten naar / van Stockholm.