Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Karlstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Karlstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Karlstad mini-gids

Autoverhuur Karlstad

Autohuur Karlstad

Karlstad (60.000 inwoners in 2008) gelegen in het midden van Zweden , en wordt het administratieve centrum voor zowel de gemeente en Karlstad Värmland.Het is gelegen aan de rivier Klarälven, die uitmondt in het grootste meer Vänern Zweden.

Karlstad heeft een aantal toeristische attracties, zoals Värmland museum, de stad van de belangrijkste museum – met een focus op kunst, geschiedenis en erfgoed in de regio.

Ongeveer 8 km ten oosten van het centrum Alsters Manor, dat was Gustaf Frödinge geboorteplaats.

Fröding Gustaf (1860 – 1911) was een beroemde Zweedse dichter, en op het landgoed, kan men ook zie tentoonstellingen over zijn leven en werk. Onsite arrrangeres ook vaak concerten, lezingen en kinderen – en Alster is Manor ligt in een prachtige omgeving.

Karlstad is van plan een nieuwe attractie in de stad – Brigade Museum in Värmland – die gepland is geopend in 2012 en uitgegroeid tot een museum dat vertelt van de Zweedse defensie geschiedenis.

Een beetje buiten Karlstad is Bergvik winkelcentrum, waarvan 65 winkels en restaurants.

De stad een eigen vliegveld, Karlstad Airport, gelegen 18 km ten noordwesten van het centrum.

Nederlands