Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kiruna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kiruna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kiruna mini-gids

Autoverhuur Kiruna
Autohuur Kiruna

Kiruna (18 100 inwoners in 2006) bevindt zich in het noorden van Zweden, en de eigendom van Norrbotten.Het is een typisch mijnbouw, gelegen tussen de bergen en Loussavaarra Kiirunavaara. hoogste berg van Zweden – Kebnekaise (2104 m) – gelegen op 85 km van Kiruna.

Het hele jaar door kun je een rondleiding door ’s werelds grootste ondergrondse ijzerertsmijn – LKAB Info Mine in Kiruna. De mijne is nog in werking, en een van de belangrijkste bronnen van inkomsten.

Kiruna heeft een subarctisch klimaat met zware sneeuwval en koude in de winter – het maken van de stad een grote winter-bestemming. Bezoeken aan de stad tijdens de zomer, kun je de ervaring van de middernachtzon.

17 km buiten de stad ICEHOTEL, dat is een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Zweden. Hier is de nieuwe Ice Hotel is gebouwd om de winter, die ’s nachts verwelkomt gasten van december tot april. Het hotel heeft twee restaurants, en staat bekend om zijn artistieke ijs interieur.

Kiruna kerk uit 1909 is eveneens een populaire attractie in de stad. De kerk is geïnspireerd door het Lapse tent soortgelijke gebouwen, en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn prachtige architectuur.

ES-serie Space Center is 45 km buiten de stad en een raket lanceerbasis en een bezoekerscentrum. De plaats is geopend van juli-augustus, en is een belangrijke toeristische trekpleister voor liefhebbers van ruimte.

Kiruna Airport ligt 9 kilometer buiten het stadscentrum en is het noordelijkste luchthaven in Zweden.