Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kristianstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kristianstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kristianstad mini-gids

Autoverhuur Kristianstad
Autohuur Kristianstad

Kristianstad (33.100 inwoners in 2006) is gelegen in het zuiden van Zweden, en de eigendom van de provincie Skåne.De stad is het administratieve centrum van de gemeente Kristianstad, alsmede een commerciële en culturele centrum voor de regio.

Kristianstad is gelegen aan het meer “Hammarsjön” – ca. 20 km ten westen van Hanöbukten in de Baltische Zee. Delen van Kristianstad ligt onder de zeespiegel, en het laagste punt van Zweden (2,41 meter onder de zeespiegel) is hier gevestigd.

In het hart van Kristiansand zijn goede mogelijkheden om te winkelen met winkels en cafes en de stad de grootste attractie – “Heliga Trefaldighetskyrkan” uit 1628 – is ook gelegen in het centrum, pal bij Stora Torget.

Een andere toeristische attracties in Kristianstad is regio Museum – een museum van de lokale cultuur, geschiedenis, kunst en film. Er is ook de stad spoorwegmuseum. Bovendien, Stora Kronohuset van 1840 wel een bezoekje waard en Bastion Konungen – een eeuw herschapen 1700 bastion, zo als Kristianstad was een vesting.

Er zijn goede mogelijkheden om te zwemmen in Kristianstad, zowel buitenshuis als binnenshuis. Tivoli Gardens in de stad – die zowel de speeltuin heeft, fugledam en cafe ook het water park Tivoli badkamer – een attractie voor de hele familie huizen.

Kristianstad Airport ligt op 15 km ten zuiden van het centrum.