Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kristinehamn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kristinehamn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kristinehamn mini-gids

Autoverhuur Kristinehamn
Autohuur Kristinehamn

Kristinehamn (18.000 inwoners in 2007) ligt in Midden-Zweden, en de eigendom van Värmland.De stad is het administratieve centrum van Kristinehamn gemeente, en is in het noorden van Zweden het grootste meer Vänern.

De stad heeft een van de grootste meer havens, en de zomer is de ferry verkeer naar sommige van de eilanden – met inbegrip van Valon, waar er prachtige zandstranden.

Een populaire attractie is een boottocht maken met de unieke vaartuig “Christine af Bro, die is van het type Bojer, en wordt gebruikt voor toeristische verkeer op het meer Vänern.

Kristinehamn Art Museum is ook een van de bezienswaardigheden – een museum voor moderne kunst – een tentoonstelling van Zweedse en internationale werk.Het museum is gevestigd in een prachtige omgeving aan de gewoonten van Marie’s Beach Park.

Een andere bezienswaardigheid is de 15-meter hoge sculptuur van Picasso Strandudden uit 1965. Dit is een monumentale sculptuur van Picasso’s vrouw Jacqueline, en is een van de grootste Picasso sculpturen in de wereld.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Karlstad Airport, gelegen 58 km ten westen van Kristinehamn.