Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Linköping

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Linköping zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Linköping mini-gids

Autoverhuur Linköping
Autohuur Linköping – Foto: © Thuresson

Linköping is Zweden zuidoostelijke deel – door de rivier Stångån – en de eigendom van Östergötland.Linköping is Zweden 5 grootste stad met 145.000 inwoners (2010). De stad heeft een rijk cultureel leven met kunst, theater, geschiedenis, concerten, markten en festivals.

In het centrum is goed winkelen, restaurants en cafes en een bruisend uitgaansleven. De stad heeft ook prachtige parken en recreatiegebieden. Een belangrijke bezienswaardigheid   in het centrum is Linköping Domkyrka middeleeuws, met haar 107 meter hoge toren.Vlakbij is Castle & Domkyrkomuseet.

De kunsthal “Passagen” – dat is aan Stora Torget moeten worden vermeld.Hier kunnen bezoekers zien een gevarieerd tentoonstelling van hedendaagse kunst – gemaakt door regionale, nationale en internationale artiesten.

Een andere populaire toeristische attractie in Linköping de Open-Air Museum Gamla Linköping. De site laat zien hoe mensen   woonde en leefde in de jaren 1900 in de stad – met kleine winkeltjes en ambachtelijke kraampjes.U kunt ook de school bezoeken het museum, en in de buurt is Valla Leisure Centre met het spoorwegmuseum, mini-dierentuin, enz.

Östergötland Länsmuseum is ook een bezoek waard – met zijn historische en hedendaagse tentoonstellingen.

Linköping City Airport ligt op slechts 5 km buiten het stadscentrum.