Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mariestad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mariestad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mariestad mini-gids

Autoverhuur Mariestad
Autohuur Mariestad – Foto: © Wigulf

Mariestad (15.500 inwoners in 2005) gelegen in het zuidwestelijke deel van Zweden en behoort Västra Götaland County.Het is gelegen op het grootste meer van Zweden, Vänern, en is bekend om haar prachtige archipel met   vele eilanden en eilandjes.In de zomer is er een grote boot verkeer op het meer Vänern, en zwemmen.

Mariestad werd opgericht in 1583, en in Gamla Stan is een van de best bewaarde van het land het centrum – met mooie houten huizen en de kathedraal uit 1593.

Centraal gelegen in Mariestad Valbo Museum, dat is een van de toeristische attracties van de stad. Het museum tentoonstelling waar bezoekers kunnen leren over de wijk en de geschiedenis van de stad,   Stone Age en tot rond 1900.Bij het bouwen van het museum.

Anders, de boottocht naar het prachtige eiland Brommö een belangrijke toeristische attractie. Het eiland is autovrij, maar het is populair voor toeristen om te fietsen huren bij de veerhaven. Aan de noordkant van het eiland is de prachtige badplaats: “Stora Know Sand”. Een ander eiland, dat is zeker een bezoek waard in Vänern, Djurö – dat is een nationaal park met een rijke flora en fauna.

Mariestad ook culturele podia aan waaronder theater, concertzalen en galeries, en het heeft leuke winkels en openlucht markten in de zomer.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Örebro Airport, gelegen 111 km ten noorden van Mariestad.